home button keuken button restaurant button fotoalbum button reserveerbutton recensies button route button kamers button contact button
**Wij serveren een 3-gangen keuze menu voor slechts € 24,95 met meer dan 14 keuzes**
 
Keuken

Keuken

Neem vooraf een blik in de keuken en je weet dat je je kunt verheugen op wat straks op je bord ligt. Bij Gasterij De Poort is eerlijkheid misschien wel het kernwoord van de keuken. Eerlijk zijn de ingrediënten. Alleen vers en alleen het beste materiaal wordt in de keuken klaar gemaakt. Het beste stukje vlees, de beste forellen. Verse soepen, groenten en sausjes. Verse frieten. Eerlijke huiswijnen, die soepel overeind blijven tegen de smakelijke gerechten. Het typisch Limburgse gerecht ‘Knien’ (in het zuur) wordt gemaakt zoals het hoort: de Knien ligt al 24 uur in het zuur voor hij wordt gegaard. Wie eenmaal de forel van het huis heeft geproefd, blijft alleen al voor dat gerecht terugkomen. Voor Bjorn, die zijn ziel en zaligheid heeft verpand aan lekker koken, is topkok Jamie Oliver het grote voorbeeld.

 

Prijzen
Eerlijke gerechten, eerlijke prijzen ook. Bjorn heeft er veel plezier in zijn gasten ook altijd een bijzonder gerecht aan te bieden voor de scherpst mogelijke prijs. Een struisvogelbiefstukje bijvoorbeeld, voor degenen die wel van een culinair avontuurtje houdt.

 

Feestjes en partijen

Een aangeklede borrel, een vergaderarrangement, een familie-etentje, een kleine receptie, een uitje van de zaak? Wie iets te vieren heeft en wil dat het gastvrij en perfect verzorgd wordt, moet zeker eens binnenlopen bij Gasterij De Poort. Tatjana zal er alles aan doen om uw wensen te vervullen.  Alles is in onderling overleg te regelen. Uw vertrouwen wordt op waarde geschat: u bent immers de volgende ambassadeur van Gasterij De Poort!

 

Menukaart
Het restaurant biedt plaats aan 65 gasten. Het terras van de eeuwenoude carre-boerderij kan nog eens 35 mensen herbergen.

 

 

 

 

 

foto en adres afbeelding

 

 © Copyright Gasterij de Poort