home button keuken button restaurant button fotoalbum button reserveerbutton recensies button route button kamers button contact button
**Wij serveren een 3-gangen keuze menu voor slechts € 24,95 met meer dan 14 keuzes**
 
Menukaart

Soepen

Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
   
Tomatensoep   € 4,50
Limburgse mosterdsoep(met of zonder spekjes)     
  € 5,00
Uiensoep, overbakken met kaas   
  € 5,00
Knabbels vooraf    
     
Broodje Kruidenboter 
  € 3,75
Broodje voor 2 met aioli, tapenade en kruidenboter
  € 4,50
Grieks broodje met Tzatziki en olijven 
  € 4,00
Warme Nachos met spek, kaas en tomatensalsa    
  € 6,00

   
Voorgerechten en salades    

   
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
   

Klein Groot
Carpaccio van gerookte zalm met rode ui en kappertjes
€ 9,50  
Runder Carpaccio met truffelmayonaise en oude kaas  
€ 9,50  
Salade vis, met gerookte zalm en forel     € 8,25 € 15,50
Salade de poort, met 3 streekproducten
€ 8,25 € 15,50
Salade met rundercarpaccio 
€ 8,25 € 15,50
Griekse salade, met feta, olijven en Tzatziki    
€ 8,25 € 15,50
Salade valdieu ,belgische brie met honing en noten  
€ 8,25 € 15,50
Salade vega, met champignons valdieu en noten  
€ 8,25 € 15,50
     
Vegetarische gerechten    
     
Groente pannetje;
met verse groenten overbakken met Val Dieu kaas   
  € 15,95
Salade Vega; Champignons, noten en Val Dieu kaas   € 15,50
     
Hoofdgerechten Vlees    
     
Geserveerd met een frisse salade en friet    
     
Varkenshaas sate op een speciale manier gemarineerd    € 16,50
Souvlaki steak met griekse salade en tzaziki   € 16,50
Schnitzel de poort met spek, ui, champignons en kaas overbakken   € 16,50
Limburgse Schnitzel, met kippen ragout en kaas overbakken   € 16,50
Kutcher steak met natchos en tomatensalsa    € 16,50
Spare-ribs: met 2 koude sauzen! Wij geven ze een 9.5!!   € 18,00
Chef’s special: Roast Rib van het beter leven varken;
met gebakken spek, ui en champignons
  € 18,95
Mix de Poort: 
diamanthaas, souvlaki en lamsbiefstuk met twee koude sauzen
  € 19,75
     
Hoofdgerechten Vlees    
     
Geserveerd met warme groenten en friet    
     
Varkenshaas op de bakplaat gebakken met saus naar keuze € 16,50
Gekonfijte Eendenbout met honing om in te dippen € 17,50
Lamsbiefstuk met tomatensalsa en rucola
Super vleesgerecht: ( vergeten stukje vlees van het rund)
€ 19,75
   
Diamanthaas, ook wel jodenhaas genoemd, met saus naar keuze ;
Super mals vlees, het proberen waard!!
€ 18,25
Steak de Poort: Kalfs T-bone +/- 275 gram  met saus naar keuze € 21,50
Duo van de Chef:
Diamanthaas en lamsbiefstuk met saus naar keuze
€ 18,50
     
Hoofdgerechten Vis    
     
Geserveerd met warme groenten en friet    
     
Limburgse Geulforel met kruidenboter   € 17,00
Zalmfilet met ravigotte saus     € 17,00
Kabeljauwfilet in een Limburgse mosterdsaus met groenten    € 17,00
Mix de Chef, trio van zalm, sliptong en kabeljauw met ravigottesaus   € 19,75
     
Kindermenu    
     
Kinder tomatensoep    € 2,50
Frikandel met frites en appelmoes    € 4,50
Kroket met frites en appelmoes    € 4,50
Kindermenu Hamburger     € 7.95
     
Sauzen    
     
Peper-,  Jacht-, Knoflook- of Mosterd -saus.  Aioli of  Kruidenboter    
     

   

3-gangen keuze menu voor € 24,95,-

   
Voorgerechten; geserveerd met stokbrood en Kruidenboter
Soep naar keuze: tomaat, uien of mosterd
Salade met tonijn, kappertjes en ui
Griekse salade met feta, olijven en tzaziki
Salade van de dag
   
     
Hoofdgerechten; geserveerd met frites
Gekonfijte eendenbout met honing
Kutchersteak met nacho’s en tomatensalsa
Varkenshaas sate met satesaus
Vis naar keuze: zalm, kabeljauw, geulforel of sliptong
   
     
Nagerechten
Koffie de Poort, met bonbons en een kruidenbitter
Dame Blanche
Huisgemaakte Crème Brûlée
Nagerecht van de dag
   
     

foto en adres afbeelding

 

 © Copyright Gasterij de Poort